en ua

Компанія «ЕРУ Трейдинг» стала єдиним приватним постачальником українського державного підприємства «УКРТРАНСГАЗ»

«ЕРУ Трейдинг», українська дочірня компанія корпорації «ЕРУ» (США), 28 листопада 2017 року прийняла участь в тендері на постачання газу українській державної компанії «УКРТРАНСГАЗ».

На початку літа, польський партнер по газопостачанню ЕРУ організував закупки природного газу для польського ЗПГ терміналу та транспортування газу по трубопроводу через польсько-український інтерконектор. Компанія «ЕРУ Трейдинг» придбала газ на кордоні та розмістила його у сховищі в Україні.

З квітня цього року, корпорація «ЕРУ» є власником полісу страхування від політичних ризиків від державного агентства США, Overseas Private Investment Corporation (OPIC). Цей двадцятирічний контракт з OPIC забезпечує ЕРУ захист при транспортуванні, зберіганні та продажу газу в Україні.

Поєднання можливості відвантаження спотового обсягу зрідженого природного газу (ЗПГ) і покриття полісом страхування OPIC дозволило ЕРУ виграти один з десяти лотів на постачання Укртрансгазу 135 мільйонів кубічних метрів газу протягом наступних 7 місяців. ЕРУ стала єдиним приватним постачальником, всі інші лоти отримала українська державна НАК «Нафтогаз України». Вартість лота ЕРУ була найнижчою серед усіх десяти, що дозволило знизити витрати Укртрансгазу та українських споживачів.

Дейл Перрі, президент корпорації «ЕРУ», зазначив: «Ми пишаємося спільною роботою з нашим стратегічним польським партнером над першою, історичною відправкою ЗПГ в Україну і постачанням цього газу, яке ми будемо здійснювати Укртрансгазу в зимові місяці. Ми розглядаємо це як першу з багатьох таких можливостей, в процесі нашої участі в розробці альтернативних варіантів енергопостачання для українського ринку».

Маєте до нас питання? Будь-ласка, звертайтесь до Директора з комунікацій!
info@eru.com.ua
Всі статті

Контакти

Спеціалізується на реалізації проектів в українській енергетиці. Компанія об'єднує експертизу, сформовану за 30 років реалізації міжнародних проектів в енергетиці,
управлінський досвід і глибоке розуміння місцевого ринку.

Дизайн - агенцiя FRONTMEN