en ua

ЕРУ ТРЕЙДІНГ і PGNiG почали поставки газу з Польщі в Україну

ЕРУ ТРЕЙДІНГ (дочірнє підприємство компанії ЕНЕРГЕТИЧНІ РЕСУРСИ УКРАЇНИ) спільно з польською державною нафтогазовою компанією PGNiG почали поставки природного газу з Польщі в Україну.

ЕРУ ТРЕЙДІНГ  і PGNiG здійснили перші поставки природного газу з Польщі в Україну для забезпечення промислових споживачів на вітчизняному ринку. Ґрунтуючись на угодах між двома компаніями, ЕРУ ТРЕЙДІНГ  закріпить за собою позицію найбільшого приватного імпортера природного газу в Україні.

Ярослав Мудрий, Комерційний директор ЕРУ ТРЕЙДІНГ  зазначив: «Наша співпраця з найбільшою польською енергетичною компанією PGNiG є важливим кроком, який допоможе ЕРУ ТРЕЙДІНГ  диверсифікувати наш портфель і забезпечити наших покупців надійними і доступними за ціною поставками природного газу. Ми вважаємо, що співпраця допоможе і далі розвивати ринок природного газу і інтегрувати Україну в систему Європейського енергетичного ринку в цілому».

«Ініційовані поставки природного газу в Україну за контрактом з ЕРУ ТРЕЙДІНГ  підтверджують, що комерційні умови, запропоновані PGNiG, конкурентні і тому привабливі як для внутрішніх, так і міжнародних покупців. Я також радий тому, що співпраця з ЕРУ ТРЕЙДІНГ  розширює споживчий портфель для природного газу PGNiG через зміцнення нашої присутності на сусідніх ринках. Поставки природного газу на український ринок є частиною торгової політики PGNiG», – сказав виконавчий директор відділення оптової торгівлі PGNiG, Бартломей Корженівські.

«Співпраця з PGNiG дає змогу ЕРУ ТРЕЙДІНГ  пропонувати українським споживачам європейські інструменти для купівлі газу, а також знизити пов'язані комерційні ризики. Великий портфель поставок в ЕРУ ТРЕЙДІНГ  дає можливість компанії пропонувати своїм покупцям в Україні найкращі комерційні умови, а також широкий вибір коротко- і довгострокових опцій поставок енергетичних продуктів всередині країни», – прокоментував Ярослав Мудрий, Комерційний директор ЕРУ ТРЕЙДІНГ .

Інформаційна довідка

PGNiG SA

Polskie Górnictwo Naftowe i Gazownictwo SA є лідером польського ринку природного газу. PGNiG SA – публічна торгова компанія, учасниця фондового індексу WIG20 польських блакитних фішок. Бізнес компанії включає розвідку і видобуток природного газу і нафти, а також, враховуючи ключові дочірні підприємства, імпорт, зберігання, продаж і дистрибуцію газу і рідкого палива, генерацію тепла і електрики. PGNiG SA має частки в 29 дочірніх компаніях, включаючи постачальників спеціалізованих геофізичних, бурильних послуг, які високо цінуються на міжнародних ринках. PGNiG SA має відділення і представництва в Німеччині, Норвегії, Брюсселі, Росії, Пакистані, Білорусі та Україні. PGNiG SA – єдиний власник PGNiG Upstream International AS, задіяної в upstream-роботах на континентальному шельфі Норвегії і Норвезькому морі; POGC - Libya BV, яка здійснює розвідку вуглеводнів в басейні Мурзуг в Лівії; PGNiG Sales & Trading GmbH в Мюнхені, яка торгує газом; і PGNiG Finance AB в Стокгольмі, інкорпорованої з метою випуску на європейський ринок євробондів. Нещодавно PGNiG SA анонсувала запуск торгового відділення по СПГ в Лондоні, що є наступним кроком у справі розвитку міжнародної присутності групи.

ЕРУ ТРЕЙДІНГ

ЕРУ ТРЕЙДІНГ  – провідний приватний енерготрейдер в Україні. Засновники компанії мають більш ніж 40-річний досвід у міжнародній енергетиці з особливим акцентом на Україні. ЕРУ ТРЕЙДІНГ  пропонує своїм клієнтам повний перелік можливостей з управління портфелем в енергетичній сфері, включаючи експорт електроенергії та місцеві поставки, постачання мазуту, вугілля, а також експорт сільськогосподарської та іншої сировини.

Маєте до нас питання? Будь-ласка, звертайтесь до Директора з комунікацій!
info@eru.com.ua
Всі статті

Контакти

Спеціалізується на реалізації проектів в українській енергетиці. Компанія об'єднує експертизу, сформовану за 30 років реалізації міжнародних проектів в енергетиці,
управлінський досвід і глибоке розуміння місцевого ринку.

Дизайн - агенцiя FRONTMEN